RING HELE DØGNET

+20 ÅRS ERFARING

5 STJERNER PÅ GOOGLE

MEDLEM AF DANSKE BEDEMÆND

Om os

416060324_886812523446086_2052294007951645904_n
c8gzlgeorcd7dqgx4k8jlbjumqg-1024x868
Bedemand Haack

Vi gør den svære tid lidt nemmere

Vi er en begravelsesforretning, som prioriterer tiden med de efterladte og ikke efterlader nogen form for tvivl. Hos Bedemand Haack kan der spørges ind til alt, så I hele tiden har klarhed over forløbet og føler jer i trygge hænder gennem hele processen. Vi kan sammensætte en billig begravelse efter jeres behov.

Som eksamineret bedemand har Bedemand Haack stor faglig viden, og hele begravelsesforretningen sætter en stor ære i en etisk, værdig, nærværende og respektfuld afsked. Vi har 3 afdelinger i hhv. Dianalund, Sorø og Slagelse nærliggende Kalundborg.

anbefalinger

Tilfredse kunder anbefaler os

Et dybfølt og hjerteligt tak, for den smukke indsats, fra start til slut- ved tabet af vor familiemedlem. Jørgen du er en hjertevarm og sjælelig bedemand, og vi er dig meget taknemmelige, for den gode behandling du har ydet. På vegne af hele familien, skal der lyde dig, et stort tak. Du får vores varmeste anbefalinger.

Juliane Rosendal Kragh

Vi vil på det varmeste anbefale Jørgen Haack . Alt blev gjort så nemt og overskueligt og Jørgen er bare så behagelig og empatisk. Vi fik den smukkeste og mindeværdige afsked med vores gamle mor - tak.

Rita Hansen

Den mest behagelige og trygge samtale i en meget svær tid. Meget prof og punktlig, tager altid telefonen, besvarer hurtigt mails og er i det hele taget altid tilstede. Jørgen og Laura får vores allerbedste anbefalinger. Tak for hjælpen.

Karina Hansen