RING HELE DØGNET

+20 ÅRS ERFARING

5 STJERNER PÅ GOOGLE

MEDLEM AF DANSKE BEDEMÆND

Min sidste vilje

DINE ØNSKER

Et nærværende dokument

Min sidste vilje er en hjælp til dine pårørende omkring dine ønsker til din begravelse eller bisættelse. Det sikrer, at dine pårørende ikke skal træffe de svære valg og beslutninger, der følger efter et dødsfald.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at et testamente ofte ikke er tilstrækkeligt, da det som regel først åbnes efter begravelsen eller bisættelsen. Du behøver ikke udfylde alle punkterne i dokumentet, men blot dem, der er vigtige for dig, så dine ønsker bliver opfyldt i din ånd.

Vores erfaring viser, at jo mere du selv har besluttet på forhånd, desto mere hjælper du dine pårørende i den svære situation, de står i. På den måde viser du hensyn til dine efterladte, så de ikke er i tvivl om dine ønsker til ceremonien eller højtideligheden. De fleste efterladte ønsker at respektere afdødes egne ønsker. Det kan være, hvor man vil begraves, om man vil brændes, have spredt sin aske ud over havet eller andre personlige ønsker.

Tag ansvar med Min Sidste Vilje

At konfrontere vores egen dødelighed kan være svært, men ved at tage ansvar for vores sidste vilje, kan vi opnå en følelse af kontrol og tryghed. Når vi planlægger vores sidste vilje, sikrer vi ikke kun fordelingen af vores ejendele, men også hvordan vi ønsker at blive husket og begravet. Det giver os mulighed for at udtrykke vores dybeste ønsker, så 
vores nærmeste ved, hvad der er vigtigt for os, når vi ikke længere er her.