RING HELE DØGNET

+20 ÅRS ERFARING

5 STJERNER PÅ GOOGLE

MEDLEM AF DANSKE BEDEMÆND

Bisættelse

Bisættelse

Ved en bisættelse afholdes ceremonien først i en kirke, et kapel eller et andet sted. Herefter bæres kisten ud til rustvognen og køres til krematoriet. Når urnen er klar, kan den nedsættes i jorden ved en mindre ceremoni. Der er også mulighed for at vælge bisættelse ved de ukendtes grav, hvis det ønskes.

Hos Bedemand Haack er vi her for at støtte jer gennem den svære tid. Vi sørger for, at afskeden bliver smuk og sker efter jeres ønsker, så det bliver en så god oplevelse som muligt for jer. Hvis man ikke er medlem af folkekirken, og der derfor skal afholdes en borgerlig ceremoni, kan man vælge andre steder end kirke og kapel.

Gør den svære tid lidt nemmere

Hos Bedemand Haack prioriterer vi at tilpasse vores service til jeres unikke behov og ønsker. Har I specifikke ønsker eller opgaver, I selv vil varetage ved bisættelsen, arbejder vi sammen om at finde den bedste løsning. Vi sætter stor pris på omsorg og empati og støtter jer hele vejen igennem.

Vores mål er at sikre en problemfri proces fra start til slut, så I slipper for uventede udfordringer i denne svære tid. Vi håndterer alt fra anmeldelse af dødsfald til rustvognstransport. Vores tilstedeværelse ved ceremonien sikrer, at den gennemføres nøjagtigt efter jeres og afdødes ønsker.

Bliv ringet op af en bedemand

Udfyld blot formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.